U subotu 4.6. kao zadnji koncert Phonogram proljetne koncertne sezone u klub Exit u Osijeku nam iz Portlanda stižu King Who (ex UsLights) a uz njih će zasvirati dva nova lica osječke glazbene scene: Indigoscience i HarvoJay.

Plakat
KING WHO (ex Us Lights) [indie/dark/pop]

U jesen 2014. godine na pozornicu kluba Exit u Osijeku stupila je portlandskaindie/dark/pop petorka UsLights koja nam je tada prezentirala svoj debi album i sve nas oduševila. U sklopu europske turneje se u subotu 4.6.2016. se vraćaju u klub Exit pod svojim novim imenom, King Who, kako bi nam predstavili novi materijal objedinjen u obliku EP-a pod nazivom „Body“.
Glazbu ovog benda karakterizira jedinstvena mračna i emotivna atmosfera u kombinaciji s gitarskim i elektroničkim melodijama te moćnim i dominantnim vokalom. Iza sebe imaju dva EP-a, jedan album te nebrojeno mnogo kilometara i koncerata diljem Europe i SAD-a.

Web: http://kingwhoband.com/
FB: https://www.facebook.com/kingwhoband
BC: http://kingwhoband.bandcamp.com/

 Indigoscience [post rock]

Nastao kao ideja dvaju entuzijasta zaljubljena u instrumentalnu glazbu s naglaskom na post rock žanr, Indigoscience se prvi put kao ideja benda pojavio još nekoliko godina prije konačnog osnivanja u današnjoj postavi, koja je svoju prvu probu odradila u listopadu 2015. godine.
Idejno zamišljen kao bend u koji će svaki član unijeti dio glazbe i utjecaja na kojima je glazbeno i umjetnički odrastao, Indigoscience je bend koji je teško žanrovski potpuno precizno definirati.

Web: http://indigoscience.com.hr/
FB: https://www.facebook.com/Indigoscience-776617192444313/

@ReArt 2016, 22/04/16

Something liveSong "Thermica"

Posted by Indigoscience on 23. travnja 2016

HarvoJay [noise/math pop]

HarvoJay je tročlani noise/math pop bend iz Osijeka. Bend iza sebe ima ep iz 2015., a trenutno rade na materijalu za prvi album. Njihovu glazbu karakteriziraju konstantne dinamičke promjene i tekstovi inspirirani sloganima i narodnim izrekama.

FB: https://www.facebook.com/harvojay
BC: https://harvojay.bandcamp.com/

Prije i poslije nastupa bendova moći ćete čuti indierock/post rock/indie pop uspješnice koje će vas najbolje pripremiti na nastupe izvođača. Program započinje u 21 sat, a cijena ulaznice iznosi 30 kn.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE