Zagrebačka grupa Bang Bang objavila je novi singl pod nazivom Stranci, a koji prati posljednji singl Ne zaboravi me s albuma prvijenca Bez obzira na sve, zbog kojeg su dobili pohvale kritike i publike (Porin za Najboljeg novog izvođača, nagradu Music Pub Zlatka Turkalja za naj album 2015. godine…).

Pjesmom Stranci bend najavljuje rad na drugom studijskom albumu, napisao ju je autor svih pjesama Hrvoje Prskalo, a oko aranžmana pobrinuo se cijeli bend. Uskoro se možemo nadati i videospotu za pjesmu u režiji Ljube Zdjelarevića i Raula Brzića.

“Pjesmom “Ne zaboravi me” zatvorili smo prvo poglavlje Bang Banga i najavili neke nove glazbene avanture koje možete očekivati na drugom albumu. Kao i dosad, i u ovoj pjesmi koketiramo s različitim, nama novim zvukovima, ali smatram da i dalje Bang Bang potpis ne gubi na svojoj autentičnosti” – rekao je Hrvoje Prskalo, autor i frontmen.

“Stranci” donose ljubavnu priču para čiji odnos nakon nekog vremena postaje sve hladniji i isprazniji. Nažalost, ili na sreću, i sama sam proživjela slične situacije pa mi emotivno i nije bilo teško ući u ovu pjesmu. Dapače, takve teme i ‘zadatke’ doživljavam kao veliki pjevački i interpretacijski izazov, a takvih izazova na sljedećem albumu neće nedostajati”, rekla je pjevačica Lara Antić.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE