Za sve one koji su željno iščekivali, organizatori INmusic festivala su objavili točan raspored izvođača po danima manifestacije. Stoga će se prvog dana festivala moći uživati u izvedbama Gutterdämmerung ft. Henry Rollins, Jakea Bugga, a njima će se pridružiti i Pennywise, Django Django, The Coral, Monoswezi, FuGu MANGO, Chui te Bambi Molesters.

 

Što se tiče drugog dana festivala, na pozornicu izlaze Florence + The Machine, Skunk Anansie, The Heavy, Kawasaki 3p, Orkesta Mendoza, My Baby i Gretta.

 

PJ HarveyPat Thomas & The Kwashibu Area Band, Shearwater, Gustafi, ŽenThe Kooks, Wilco i Yeasayer uzdrmat će atmosferu posljednjeg festivalskog dana tj. 22. lipnja.

 

Još jedna novost je to da su puštene i jednodnevne ulaznice za festival po cijeni od 300 kn kojih će, ako se prije ne rasprodaju, biti i na samoj blagajni festivala. Festivalske ulaznice stoje na raspolaganju po cijeni od 349 kn dok se za kamp plaća 250 kn.

 

Sve detaljne informacije i kompletan raspored svih izvođača bit će dostupni mjesec dana prije festivala. Ovogodišnje izdanje INmusic festivala održava se od 20. do 22. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE