Pale Blue je mladi peteročlani bend iz Splita, nastao isključivo iz ljubavi prema glazbi i željom za autorskim radom. Iako su članovi i prije glazbeno surađivali u različitim projektima, Pale Blue u ovom sastavu djeluje od jeseni 2015.

Članovi benda kažu kako bi voljeli izbjeći žanrovsko “ladičarenje”, no može se reći da se glazbeno naslanjaju na melodičniju stranu progresivnog rocka 70-ih, uz moderniji pristup i neizbježne uplive drugih utjecaja kao što je alternativni rock i slični glazbeni žanrovi.

Pale Blue se može pohvaliti i nastupima na splitskim festivalima demo bendova od kojih bi izdvojili nastup u finalu St@art festivala.

12932728_1303591556324469_5793695223436361389_n

Pale Blue čine: Duje Kuzmić – vokal, Ante Jerončić –gitara, vokal, Bartul Vlahović – klavijature, Josip Vlahović – bas, te Filip Barac – bubnjevi.

Nakon mnogo vremena provedenog u garaži stvarajući, jammajući i družeći se došlo je vrijeme da ovaj perspektivni bend pokaže javnosti na čemu su radili, te tako javnosti prenesu dio vlastitog izričaja, atmosfere i osjećaja na najbolji mogući način – glazbom.
Prvi snimljeni uradak, koji je snimljen u studiju 3/4 u Klubu Kocka u Splitu, zove se Genesis Revelation. Za produkciju je zaslužan Marko Perčić Sula.

 

Više informacija o radu benda, novim izdanjima i nadolazećim koncertima možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE