Čime se baviš kada ne repaš?

Onda uglavnom slušam rep (smijeh) Volim da igram basket, tako da većinu slobodnog vremena provodim na terenu.

 

Nazad u danu imao si suradnje sa Hartmannom, Delfagorom, Kokyjem i još nekim reperima na albumu ‘Elegantan’, možemo li u budućnosti očekivati pjesme s navedenim reperima?

Ništa ne bih da forsiram. Radim puno a saradnje uglavnom dođu iz tih zajedničkih sati u studiju.

 

Prvo ‘Elegantan’, pa zatim ‘Deveti Život’ i sada ‘Gethoven’. Zna li se već ime tvog idućeg projekta i kada ga publika može najranije očekivati?

Jedino mogu da vam kažem da vam puno toga spremam. Kako će se zvati moj naredni projekat ne mogu vam sa sigurnošću reći. Ono što mogu da vam kažem je da Kačket Dole ekipa radi punom parom pa stoga i očekujte puno novih stvari.

 

Kako si zadovoljan reakcijom publike na ‘Gethoven’ s obzirom da je prošao puno jače nego prva dva albuma, smatraš li da se isplatio uloženi trud?

Prezadovoljan sam kao što sam i rekao u par prethodnih intervjua. Ne bih da budem lažno skroman i kažem kako ovo nisam očekivao jer bih slagao. Naravno da se isplati svaki uložen trud.

 

Kako je došlo do suradnje sa IDJVideos ekipom ? Planiraš li i buduća izdanja izbacivati pod njihovom etiketom?

Svima je dobro poznato da je to najveća digitalna izdavačka kuća na ovim prostorima a do saradnje je došlo potpuno spontano i neočekivano. Buduća izdanja će svakako biti pod okriljem IDJVideos-a i KačketDoleMafie koja je deo IDJ mreže.

 

corona2

 

U nekim svojim pjesmama spominješ Dražena, Jordana, Zvezdin dres. Kada se rodila ljubav prema košarci?

Ljubav prema košarci gajim još od malih nogu kada mi je otac kupio prvu košarkašku loptu. I dan danas ta vatra tinja duboko u meni pa se cešto rasplamsa na terenima za basket. (smijeh)

 

Kako je došlo do suradnje sa Novosađanima? (Djare, Fox, Jovica Dobrica)

Potpuno spontano i sada mogu da kažem da je to mnogo više od saradnje jer smo stvorili jedno bratstvo koje i dan danas traje.

 

Kada pogledaš domaću hip hop scenu sada i 10 godina unazad, misliš li da se vidi napredak u kvalitetu gledajući generalno?

Teško je pričati o tome jer izuzetno poštujem rad starijih generacija. Ono što mogu da kažem jeste da je zvuk produkcijski napredovao i imam utisak da ove mlađe generacije mnogo više slušaju i prate domaću scenu tako da i sama hip-hop kultura napreduje.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE