Organizatori Fresh Island festivala, domaćeg hip-hop festivala situiranog u klubovima na plaži Zrće, na otoku Pagu, kojeg smo u protekle dvije godine rado pohodili zahvaljujući privlačnom line-upu, objavili su prvih nekoliko imena izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem, petom izdanju (od 12.-14. srpnja ove godine).

 

Wiz Khalifa  spada u red najaktualnijih i najpoznatijih imena, kako općenito svjetske glazbene scene, tako i rapa, što zahvaljujući nekolicini albuma koji su ostvarili dobre kritike i komercijalnu prodaju, također kao bivši muž starlete Amber Rose i osnivač popularnog Taylor Gang recordsa. Nakon što je najavljeno da će nastupiti na Exitu, bit će i glavni headliner Fresh Islanda. Ljestvice je prošle godine pokorio pjesmom See You Again, soundtrackom iz filma Brzi i žestoki 7, koja broji preko milijardu pregleda na youtubeu. Kakav će live nastup u svom premijernom posjetu Hrvatskoj pružiti Wiz Khalifa, saznat ćete dolaskom na festival.

 

Osim njega, dolazi i Ty Dolla $ign, losanđeleski reper/pjevač te trenutno član njegovog Taylor Gang labela. Nakon probitka na scenu 2010. godine, Ty$ se isprofilirao nekolicinom mixtapeova dok je svoj debitantski album, Free TC, objavio krajem prošle godine.

DJ Premier jedan je od aktova na koje ne treba trošiti previše riječi. Zajedno sa pokojnim Guruom član kultnog Gangstarra, a danas jedan od najpoznatijih producenata koji se može pohvaliti brojnim suradnjama s poznatim imenima iz žanra.

 

 

Ostali članovi line-upa su starosjedilac festivala, DJ/producent Statik Selektah, britanski grime izvođač Logan Sama, britanski pjevač Shakka, promoter i radijski voditelj Tim Westwood te Melody Kane i Miss DJ Candy.

 

Za sve detalje oko kupovine karata i ostale potrebne informacije, pratite službeni event događaja, kao i web stranicu festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE