U organizaciji LAA-a, u Hrvatsku nam se ove godine ponovno vraća Adrian Thaws, poznatiji kao Tricky. U čak dva koncerta, koji će se održati u Zagrebu (Močvara, 3.12.) i Splitu (Judino Drvo, 4.12.), Tricky će nam predstaviti svoj novi kolektivni projekt nazvan Skilled Mechanics.

Trickyja je život ovog proljeća odveo u kultnu prijestolnicu Europe, Berlin gdje je odmah počeo raditi na glazbom projektu nazvanom Skilled Mechanics. Projekt je zamišljen kao glazbeni kolektiv, otvoren za različite suradnje, a trenutno ga, uz Trickyja, čine DJ Milo (suradnik još s kraja 80tih iz vremena ekipe The Wild Bunch) i Luke Harris (bubnjar). Na njihovom prvom albumu glasovno su sudjelovali i glazbenici poput Oh Land, Francesce Belmonte, Ann Dao, Xdarea i sjajne kineske reperice Ivy艾菲.
 
Posebnost novog materijala je i Trickyevo preuzimanje glavnog vokala, kojeg su u dosadašnjim izdanjima imale većinom ženske suradnice. Zasad neimenovani album sa Skilled Mechanicsima sastoji se od 13 pjesama; najavljen je singlom “Beijing To Berlin“.
 
 

 
Ulaznice za zagrebački koncert u prodaju kreću u četvrtak, 5. studenog po cijeni od 140 kn. Na dan koncerta, za ulaz će trebati izdvojiti 160 kuna. Broj ulaznica je ograničen.
Službena prodajna mjesta:
 
· Dirty old shop, Tratinska 18
· Rockmark, Berislavićeva 13
· Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
· Aquarius CD Shop, Varšavska 13
· Eventimova prodajna mjesta i eventim.hr
 
Više informacija o ulaznicama za splitski koncert uskoro.
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE