Beogradske reperske šaljivdžije iz Bad Copyja, već dobro poznate osječkoj publici, nastupit će u osječkom klubu Epic i to za dva tjedna, 14. studenog.

Organizator ovog događaja je Vubass u suradnji sa klubom Epic, a za warm-up i afterparty zaduženi su Leeks (Zagreb, Safety Breaks), DJ Oliver (Osijek, Krankšvester) i Kula (Vukovar, Vubass) što znači da sve posjetitelje osim Bad Copy žurke očekuje i doza drum ‘n’ bassa.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 45 kuna, dok će na ulazu bit 60 kuna, budući da je prvi kontingent od 100 karata po cijeni od 35 kuna prodan.

Svi ostali detalji dostupni su na facebook eventu klikom OVDJE.

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na koncert Bad Copyja u Epic!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati JEDNOG dobitnika/icu koje ćemo objaviti u nedjelju, 8. studenog, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE