Jedan od najkarizmatičnijih i najutjecajnijih vokala u svijetu glazbe, frontman legendarnih grupa kao što su Soundgarden, Audioslave ili Temple of the Dog, Chris Cornell, povodom svoje svjetske turneje održat će posebno aranžiran akustični koncert.

Mjesto radnje je koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, koja tako staje rame uz rame sa famoznim dvoranama kao što su londonski Royal Albert Hall, Sydney Opera House ili njujorški Beacon Theatre kao mjestima na kojima je Cornell nastupao. Događaj će se održati 14. travnja 2016.

Točan razlog njegovog premijernog dolaska u Hrvatsku, kao i u ove krajeve općenito, je ta velika svjetska turneja povodom promocije novog studijskog albuma, hvaljenog Higher Truth, kojom će ovaj višestruko Grammyjem nagrađivani glazbenik dodatno okruniti svoju bogatu karijeru.
 

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju će bit ‘puštene’ već u petak, 30. listopada, dok im je cjenovni rang 190, 220 i 250 kuna.

Kako ističe organizator, Los Angeles Agency, 7 kuna od svake kupljene ulaznice ide u posebnu fondaciju, The Chris i Vicky Cornell Foundation, koja s drugim humanitarnim udrugama sklapa partnerske odnose i na taj način pomaže djeci koji su bez doma, zlostavljani i zanemarivani.
 

Službena prodajna mjesta ulaznica:

Eventimova prodajna mjesta
www.eventim.hr 
www.lisinski.hr

Sve ostale informacije pratite na facebook eventu klikom OVDJE.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE