Nova imena pristižu na najveću brucošijadu u Hrvatskoj – onu od strane FER-a. Dok su do sada bili najavljeni Kiša Metaka, Šank?!, ABOP, Artan Lili te Brain Production, od danas se znaju i pokoja nova imena koja će zabavljati studentsku publiku u zgradi fakulteta 7. studenog

 

Prvo novo ime je poznati bosanski reper Edo Maajka, a društvo mu prave i momci iz grupe Mašinko, koji se vraćaju na pozornicu FER-a nakon punih pet godina. Također, nastupit će i The Shaiones, bend koji je nastao po uzoru The Ramones-a, a bave se obradama Šajetinih pjesama. Line-upu se pridružuju Hilj$on Mandela, Goca R.I.P. i Def Klunny, te ekipa iz Kuku$ Klana, dok će se Phat KSET kolektiv pobrinuti za zagrijavanje ekipe sve do sitnih sati. 

 

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 45 kuna moguće je kupiti u KSET-u i glazbenoj knjižari Rockmark. Brucoši FER-a svoje ulaznice mogu nabaviti po cijeni od 35 kuna, isključivo u KSET-u, uz predočenje e-indeksa. Cijena ulaznica u pretprodaji vrijedi do 19. listopada ili do isteka zaliha.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE