Odlučili smo predstaviti novi osječki projekt koji je iniciran od strane nekoliko mladih zaljubljenika u glazbu. Tko je i što je Door Deal te zašto su se odrekli prihoda ispričali su nam sami.

Door Deal projekt je nekoliko entuzijastičnih zaljubljenika u glazbu koji na glazbu gledaju nekim drugim očima. Sam cilj projekta jest približiti glazbu mladima i proširiti glazbenu scenu. Kako je već rečeno, naš cilj je širenje glazbene kulture među mladima i zbog toga smo se odlučili odreći prihoda od prodanih ulaznica. Dakle, sav prihod od ulaznica ide bendu koji nastupa.

Zašto smo se odlučili odreći se prihoda? Zato što volimo glazbu koju slušamo i želimo ju približiti mladima. Smatramo da su turbo folk, instant zvijezde i sintetička glazba uzeli previše maha na trenutnoj glazbenoj sceni. Ukoliko posjetite naše evente, možete biti sigurni da baš Vi plaćate bend, Vi nagrađujete njihovu kvalitetu, Vi širite svoje glazbene vidike. Mi ćemo se pobrinuti da organiziramo „svirke“ bendova koje Vi želite slušati. Također ćemo se potruditi da cijena ulaznice bude skromna i simbolična, dakako možete donirati i više od predviđene cijene „upada“, bendu će sigurno biti drago.

Također pozivamo bendove da se priključe ovom malom i skromnom projektu u njegovoj realizaciji. Slobodno nam se javite na doordealos@gmail.com, a mi ćemo se potruditi omogućiti svirku, ukoliko se interes za istom pokaže od strane publike.

Za prvi event/svirku odlučili smo se za dva benda, a to su Samostalni Referenti te S-Kapada. Više o samom eventu možete pročitati na: Samostalni Referenti + S-Kapada @ EXIT

 

FB Door Deal

 

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE