Osječki bend Tattva iako je aktivan 18 godina, nakon četverogodišnje diskografske stanke vratio se sa singlom Ritam nas ljulja.

Videospot je sniman na različitim lokacijama od Kule kod mjesta Ivanovac (blizu Osijeka) , pješčanog nasipa kod mjesta Petrijevci (blizu Osijeka) do mjesta Sliema na Malti.

Režiju, montažu i fotografiju potpisuje Igor Sambolec, dok je asistent, odnosno dronom upravljao Vatroslav Suvala-Suki.

Postavu čine Tihana Bogdanović (vokal), Darko Šušovček (bas gitara), Marko Olujić (gitara), Mladen Čarapović (bubnjevi) i Damir Karakaš (gitara).

Specifičnost benda je da pjeva na više jezika, odnosno na hrvatskom, engleskom te na dva indijska jezika – sanskrtu i bengali.

„Ovaj video uradak spaja glazbu, ritam i pokret. Simbolično spaja i članove benda jer naša pjevačica Tihana Bogdanović odnedavno živi na Malti, otoku usred Mediterana. Pjesma „Ritam nas ljulja je dokaz kako ljubav prema glazbi ne poznaje prepreke ni granice, a mi se igramo s različitim glazbeno žanrovskim i stilskim inputima. U opuštenom, ljetnom ozračju, spot je najavio naš treći album na kojemu intenzivno radimo.“ kaže Mladen Čarapović.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE