Treći po redu greenRoom u suradnji sa SpaceBarom i Antifolk community udrugom polako, ali sigurno postaje tradicionalni i centralni događaj Valpovačkog turističkog ljeta, kada je elektronska glazba u pitanju. To su prepoznali i ovogodišnji partneri Coca- Cola i Zagrebačka pivovara, odnosno Beck’s koji  će svojom ponudom, kvalitetom i iskustvom sigurno učiniti greenRoom još zabavnijim događajem koji morate posjetiti.

GreenRoom svoja vrata otvara 31. srpnja u 20:00 sati, a ulaznice po cijeni od 10 kuna ćete moći kupiti na dan održavanja na samom ulazu u Dvorac Prandau Normann.

 

Kako  bi posjetiteljima osigurali kvalitetan “zvuk” u goste su pozvali Igora Bizacky aka Articledisco, momka koji osim DJ-inga ima i preko 60  producentskih  uradaka  koje možete pronaći na Beatportu. Tu su još i DJ Neda (Nenad Schneider), pionir house glazbe i DJ-inga na ovim prostorima, a pridružila im se i “mlada snaga”- resident DJ Space Bara  Josip Mlakar te za kraj DJ residenti greenRooma Greys i Ivan Rajković.

 

Više informacija o festivalu možete pratiti na službenoj Facebook stranici greenRoom2105, a eventu se možete pridružiti ovdje.

 

Promo video možete pogledati ovdje:

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE