Nakon nekoliko godina nepostojanja na festivalskoj sceni, grad Valpovo po prvi put ove godine održava novi festival. Reunited Festival, koji će se održavati od 31. srpnja do 1. kolovoza, imat će razna događanja. Od raznih izložbi, radionica, do glavnih događaja kao što su koncerti raznih demo bendova iz okolice, lokalnih DJ-a, te glavni događaj, koncert popularnog Kandžije uz pratnju beatboxera Lil’Beara. To je posljednji samostalni live nastup poznatog repera, kojeg će se nadalje imati prilike slušati uživo jedino s njegovim bendom Gole Žene.
 
Također, festivalu se pridružuje i MC dvojac iz Novog Sada po imenu Madred, koji će oplemeniti festival svojim hip hop i reggae zvukovima. Tu je još i Egoless, producent iz Zagreba, Begbie, grunge ekipa iz Belišća, Ignore iz Belišća te southern rock bend Bullzeye.
 
Sva događanja možete pročitati ovdje:
 
 
 
 
Lokacija Reunited Festivala jest jedan od najstarijih i najvećih dvoraca u Slavoniji. Dvorac Prandau-Normann nastao je tijekom prve polovice 18. stoljeća. U sklopu kompleksa samog dvorca, nalazit će se dva stagea. Jedan stage će biti u samom dvorištu, dok će drugi biti u jednoj od prostorija.
 
 
 
Dođite, podržite ovaj festival i dobro se zabavite!
 
Vidimo se!
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE