Skaville će se održati i ove godine. Lokacija ja je ista kao i prošle godine (Ljetno kino / vojarna u Križevcima), a vrijeme održavanja festivala jest od 09.-12.07.2015.

Za vas  nastupaju: Skampida(Kolumbija), Kawasaki 3P (Hrvatska) koji će predstaviti svoj najnoviji album Goli zbog pasa, Fakofbolan (Hrvatska), ST!LLNESS (Hrvatska), Gypsy SKA orquestra (Venezuela), Jolly Jackers (Mađarska), Jeboton ANsambL (Hrvatska) i Pirate Rude Soundsystem & DJ SKINS 1905 (Češka), rudeboy selekcija na vinilima.

Jednodnevna cijena ulaznice iznosi 60 kn, dok je festivalska ulaznica 99 kn te uključuje besplatno kampiranje u Skavillageu.

 

SKAVILLAGE (aktivna zajednica)

 

Skaville Festival je povratkom u Križevce postao središnja gradska manifestacija koja privlači većinom mlađe posjetitelje iz cijele Hrvatske i regije, a već dugi niz godina festival posjećuju i razni gosti iz Europe i svijeta, stoga su organizatori odlučili organizirati što više različitih sadržaja za sve koji žele provesti nekoliko dana u prigorskom kraju.

“UMJETNOST POVEZUJE“ – KRIŽEVCI, 04.07.2015. – 13.07.2015.

Opis kampa: Volonteri će osmišljavati i voditi umjetničke radionice za djecu i mlade, predstaviti svoju kulturu i unijeti međunarodnu atmosferu. Kroz umjetničke radionice moći će motivirati djecu na stvaranje, učenje i uživanje u umjetnosti. Kamp će se održavati u festivalskom kampu u središtu grada, tijekom međunarodnog Skaville festivala te će se volonteri imati priliku upoznati i družiti s glazbenicima, posjetiteljima, lokalnim stanovništvom te sudjelovati u festivalu.

CROSSCITY BUCKETS – turnir u uličnoj košarci

CB2015. dio je Skavillage aktivne zajednice – u svom trećem izdanju ponovno će okupiti ljubitelje ulične košarke, rekreativce i haklere koji dolaze sa svih strana Hrvatske. Izrazito atraktivnih poteza, turnir svake godine oduševljava sve veći broj publike. Kao i svake godine uz hakl ide i dobra mjuza za koju će biti zadužen DJ, a najavljujemo i graffiti oblikovanje napuštenih zidova.

 

Naše malo „ska selo“ obilovat će različitim aktivnostima za sve dobne generacije – od uličnih žonglera, cirkusanata, dnevnih radionica i biciklističkih ruta.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE