Hrvatska festivalska scena od ove godine ima još jedan vrhunski događaj koji će obogatiti turističku i glazbenu ponudu. Split Summer Music Festival na omiljenom će splitskom kupalištu Bačvice 27. srpnja okupiti najpopularnija imena hrvatske i regionalne rock scene. Pet izvođača – S.A.R.S., Vatra, Postolar Tripper, M.O.R.T. i DJ Kid Va zasvirat će pod otvorenim nebom, a jedinstveni ugođaj, vrhunska glazba i produkcija, bit će prava ljetna poslastica za brojne posjetitelje prvog izdanja Split Summer Music Festivala.

 

Grupa S.A.R.S. prvi su potvrđeni headlineri, a njihovi energični i euforični nastupi te rasprodani koncerti diljem regije najbolja su pozivnica za splitski spektakl. Hrvatske će snage predstavljati grupa Vatra koja je na čelu s karizmatičnim frontmanom Ivanom Dečakom do sada objavila sedam albuma, a trenutno su jedan od najtraženijih bendova domaće pop i rock scene. Kultna punk – blues grupa M.O.R.T. djeluje više od dvanaest godina, a njihovi zarazni hitovi PasTango i Meni se skače postali su nezaobilazan dio svake prave rock zabave. Sedmeročlani zadarski bend Postolar Tripper, poznat po svojim originalnim nastupima, ove godine slavi desetu godišnjicu postojanja, a ponosni su vlasnici Porina u kategoriji najbolji album klupske glazbe za svoj album Popravni.Zadnji izvođač je splitski DJ Kid Va, pravim imenom Vanja Purić, koji će svojim zaraznim beatovima rasplesati sve prisutne do ranih jutarnjih sati.

 

 

Organizatori festivala najavljuju jedinstveno glazbeno iskustvo za sve posjetitelje kako zbog pješčanog plesnog podija i savršene kulise pod zvjezdanim nebom, tako i zbog zanimljivog lineupa koji svojim pop i rock zvukom predstavlja zaokret u odnosu na brojne domaće festivale elektronske glazbe.

Kultno splitsko kupalište Bačvice najpoznatija je i najpopularnija plaža u Splitu, a podjednako je vole i domaći i strani turisti. Zbog pješčane podloge i lokacije u uskom centru grada s godinama su postale novo in mjesto u Splitu za održavanje ljetnih festivala i partyja, a Bačvice se mogu pohvaliti i plavom zastavicom – nagradom za najčišće i najorganiziranije plaže u Europi.

 

Ograničen broj early bird karata za Split Summer Music Festival može se kupiti po cijeni od 60 kuna na prodajnim mjestima Tisak Media, Croatia Records, Dancing Bear, Smokvina Travel, Toto Travel, te na službenoj internetskoj stranici sustava TicketShop www.ticketshop.hr. Program prvog izdanja festivala traje od 20 do 03 sata.

 

Više informacija o Split Summer Music Festivalu možete pronaći na web stranici www.splitsummermusicfestival.com i na službenoj Facebook stranici.

 

Share.

About Author

Urednik portala Mixeta.net

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE