Kikindska groove metal grupa Downstroy, koja je postala eminentno glazbeno ime na prostorima bivše države i Europe po pitanju metal glazbe, objavila je singl popraćen lyric videom pod nazivom Illusions

Isto tako, pjesma je objavljena u mjesecu kada bend slavi 11 godina postojanja na sceni, snimljena je u studiju ALXiN, čiji je producent i snimatelj bio Szabolcs Sebők, a za odličan i interaktivan lyric video zaslužan je Endre Szabó. Fotografije je snimila Branislava Brandić. 

 

(foto: Branislava Brandić)

 

Ovo je prvi studijski rad nakon debi albuma One Size Fits All (SMP Music/Miner Recordings). Bend je koncertno vrlo aktivan te su od početka 2015. godine nastupili na nekoliko bitnih festivala, kao što su Festival Srpskog Podzemlja u Beogradu, Scena Fest u Novom Sadu, International Metal Fest u Segedinu (Mađarska) te Exitov Revolution Festival u Temišvaru (Rumunjska). 18. srpnja, bend će nastupiti na KOF festivalu u Kikindi, zajedno sa Repetitorom, Riot 87 i Darkwood Dubom. Ipak, kao njihov najznačajniji nastup dosad smatra se koncert na prestižnom Wacken Open Air Festivalu u Njemačkoj, gdje su i prvi bend s prostora bivše države koji su to uspjeli postići.

 

Downstroy su: 

Darko Živković (vokal)

Miloš Šegrt (gitara)

Lazar Mijatović (gitara)

Ivan Blagojević (bas)

Nebojša Tepić (bubnjevi)

 

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE