15 godina ludih provoda, 15 najluđih ljetovanja u Novom Sadu i 15. godinu za redom zagarantirano fantastična zabava uz koju neprospavanu noć u okruženju pozitivne energije i puno dobrih ljudi. Naime, o festivalu EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu svaka riječ hvale je suvišna, a pretpostavlja se i da festival ne treba puno upoznavati s javnošću pošto nije tajna da je rangiran kao jedan od najboljih festivala u cijeloj Europi, a svake godine ga posjeti na desetine i stotine tisuća ljudi koji odlaze kući ispunjenih glava lijepim sjećanjima i izvanrednom energijom.

 

Ono što EXIT festival nudi ove godine je na stotine odličnih izvođača koji će zabavljati publiku iz cijelog svijeta na preko desetak pozornica u sklopu prostora Petrovaradinske tvrđave. Ove godine radi se o tulumu u trajanju od četiri puna dana, a radnja se odvija od 09. do 12. srpnja. Pa prođimo malo i kroz program festivala.

 

U četvrtak, 09. srpnja, publika će moći uživati u koncertima Emeli Sande, Clean Bandita, Eagles Of Death Metal, Napalm Death, a također će im se pridružiti i Urban & 4, The Creepshow, Adam Beyer b2b, Goblini, Nicole Moudaber te mnogi drugi. Već u petak 10. srpnja dolaze neka zaista zvučna svjetska imena, festival se ozbiljno zakuhava, a na pozornicu će se penjati Motörhead, Tom Odell, Oliver Heldens dok će na Dance Areni nastupiti svjetski poznati DJ Hardwell. Tu su i Eyesburn, Feud, Škrtice, Brkovi, Terror, Dirtyphonics, Catz N Dogz i mnogi drugi.

 

 

11. srpnja na glavnu pozornicu izlazi veliki Manu Chao i njegov prateći bend La Ventura, John Newman, Hudson Mohawke dok će na Dance Areni ušima udovoljavati Martin Garrix. Na mnoge druge pozornice penju se Nuclear Assault, Kiša Metaka, Zoster, Thomas Jack, Just Blaze, MK aka Marc Kinchen, Francesca Lombardo itd.

Za sami kraj, 12. srpnja, Fusion stage obogaćuju Rambo Amadeus, Hladno Pivo dok se na glavnu binu penju Faithless, Capital Cities, Milky Chance, a uz njih stoje i Fear Factory, Zomboy, Dixon, Leftfield live, Tale Of Us, Critical Soundsystem i puno, puno ostalih izvođača do kasno u noć (ili do rano ujutro).

 

Što se tiče ulaznica za ovaj spektakl, možete ih nabaviti u agenciji Luminis, na Daily News kioscima (Osijek, Đakovo, Slavonski Brod) te na online sustavu Entrio. Cijena jednodnevnih ulaznica iznosi 195 kn dok je online cijena 205 kn, a festivalske ulaznice iznose 495 kn (online 474 kn). Važno je napomenuti da cijena festivalskih karata poskupljuje nakon 30.06., do kad traje promotivna ponuda. Cijena jednodnevnih ulaznica i poslije 30.06. ostaje ista.

 

Za sve daljnje informacije posjetite SLUŽBENI DOGAĐAJ FESTIVALA NA FACEBOOKU, SLUŽBENU STRANICU FESTIVALA NA FACEBOOKU ili SLUŽBENU WEB STRANICU FESTIVALA

 

Mixeta za sve čitatelje ima i nagradnu igru putem koje dijelimo jednu jednodnevnu ulaznicu za 09. srpnja tj. samo otvorenje festivala. Sve što je potrebno je odigrati nagradnu igru ispod! 

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati “mixeta me vodi na prvi dan EXIT festivala u Novi Sad!” te pored toga svoje ime i prezime u zagradi.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati JEDNOG dobitnika/icu kojeg/u ćemo objaviti u nedjelju, 05. srpnja, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE