Ovogodišnji koncertni program Špancirfesta, koji se održava od 21. do 30. kolovoza na više lokacija, svakako nam je ponudio zanimljiva i veoma atraktivna glazbena imena, što s domaće, što sa strane scene.

Poznati su headlineri u Starom gradu, a njih možete vidjeti na slici ispod, dok su objavljena nova imena izvođača na pozornici Trg Miljenka Stančića, a velika je pogodnost da su svi koncerti tamo besplatni.

 

 

Na Stančićevom trgu 21. kolovoza zasvirat će francuski novovalni cover band Nouvelle Vague, 22. kolovoza legendarni Pankrti, a 23. kolovoza zasvirat će Džambo Aguševi Orchestra, predvođeni vrhunskim glazbenikom, trubačem po imenu Koca Aguševa. Dan poslije, 24. kolovoza čeka nas slovenski sastav The Stroj, a 25. će nas zabavljati podravski blues iz radionice Miroslava Evačiča i Čardaš Blues Banda. 26. kolovoza će doći švedski sastav Movits!. 27. kolovoz rezerviran je za još jednu francusku atrakciju, Fanfare en Petard, koji su već nastupali u Varaždinu. 28. kolovoza vikend će u petak otvoriti francuski Alžirac Rachid Taha, a 29. kolovoza dolazi Rambo Amadeus s grupom Two Winnetous and one more. 30. kolovoza, posljednji dan glazbenog programa na tom će trgu svirati odlični Detour.

 

Izvođače možete nakratko poslušatii i pogledati na službenom YT videu:

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE