Mixed up Mary, peteročlana grupa iz Velike Gorice, nedavno je objavila EP album pod nazivom Rano je za sutra, koji je istovremeno popraćen i novim, drugim videospotom pod nazivom Ne ostavljaj me samu.

Mixed up Mary čine bračni par Ana i Konrad Lovrenčić kao osnivači i kreativan tim gdje je Konrad ujedno i basist te bubnjar Dražen Karas, gitarist Erol Zejnilović, na klavijaturama Davor Zanoški, a svoj doprinos dali su i Stanko Kovačić na čelu, Martin Swan na violini i Jurica Rukljić na tubi. 

Ana Lovrenčić pjevačica je s podužim stažom i iskustvom na glazbenoj sceni te osnivačica dua Jazz natašte i kvarteta Na rubu jazza, dok je Konrad Lovrenčić, također s glazbenom pozadinom, basist u grupama Elemental, Kries i Tobogan. Njihov glazbeni projekt Mixed up Mary može se opisati kao ambijentalni, duboki chamber pop s elementima trip hopa, jazza i raznoraznih tematskih upliva ostalih instrumenata koji čine zaseban i za ove prostore autentičan splet. Dok su tekstovi ljubavne tematike, Mixed up Mary pridaje naglasak orkestralnosti zvuka i visokoj produkciji koju potpisuju Konrad i Erol, te sa svojim efektivnim ritmovima i dubokim melodijama čine svojstvenost kojoj svakako trebate pružiti priliku.

 

Rad grupe pratite na sljedećima linkovima:

https://www.facebook.com/MixedUpMary/timeline

https://www.youtube.com/c/Mixedupmaryband

https://twitter.com/mixed_up_mary

https://mixedupmary.bandcamp.com/album/rano-je-za-sutra-ep – ovdje možete preslušati EP

 

EP se sastoji od pet pjesama,  a dosad su spotove doživjele pjesme Usred beskraja i Ne ostavljaj me samu, koje možete pogledati na sljedećim linkovima:

 

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE