Grčko izdanje Barrakud festivala koji je već četiri godine prisutan na hrvatskoj obali, točnije na Zrću, je započelo tek prošlo ljeto i to iz želje organizatora da naprave intimniji festival na grčkom otoku Krfu. Prošle godine je pristup festivalu dobilo 500 gostiju, dok će se ove godine festivalski kapacitet povisiti, prema riječima organizatora. Ovogodišnje izdanje festivala se održava od 28. srpnja do 2. kolovoza.

 

Ono što festival ima za ponuditi je svakako odlična glazba, uz dobro društvo na najboljim lokacijama po otoku. Koncept je baziran na promjeni lokacije svaki dan kako bi svi dobili što bolji dojam o Krfu i njegovim plažama, zalascima sunca i moru. Lokacije koje će primiti goste su: The Cave – nakon 142 stepenice prema dnu stijene, nalazi se prostor potpuno ukopan u kamen. Tu je panoramski bazen s ogromnom terasom i DJ pultom iznad svega, a tu su još po dvije plaže (Sunset i Long Beach) te klub Vision.

 

Ukupno pet dana službenog festivala s dodatnim šestim danom samo za boat partye koji će voditi goste na osmosatno putovanje sa kratkim stankama za kupanje. Organizatori su objavili i sedmi dan, koji je zadnji dan festivala za one koji imaju full festival package.

 

Za sada su nastupe potvrdili:

Barks
Corrado Bucci
Dauwd
Dj Koze
Dj Tennis
Ellen Allien
Giammarco Orsini
Go Dugong
Godblesscomputers
Kangding Ray
Lone
Matteo Wnb
Mattia Fontana
Midland
Milkborg
Munir Nadir
Nastia
Navid Izadi
ø [phase]
P41
Philipp & Cole
Rodhad
Scuba
Soul Clap
Stephan Esse
Tanner Ross
Tiger & Woods
Tom Trago

+ mnogi drugi.

 

 

Sve ostale detalje provjerite klikom OVDJE za službeni facebook event te klikom OVDJE za posjet službenoj stranici festivala.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE