Širenje EDM scene (takozvane komercijale elektro glazbe) je u sve većem porastu, te u posljednje vrijeme možemo svako malo nazočiti raznim partyjima s tematikom EDM glazbe, no ono što nam Forestland ekipa sprema je ipak nešto malo veće od običnog klupskog tuluma. Naime, radi se o open air festivalu u Međimurju, točnije selu Brezje (blizu Čakovca) gdje se od 2013. godine u tišini gradi festival koji polako ali sigurno prerasta u ponajveći home-made festival elektronske glazbe te je trenutno uz Ultru i Papayu prava mala ‘meka’ za zaljubljenike u zvukove elektronike. 
 
Prava potvrda rastuće kvalitete festivala iz godine u godinu je definitivno ovogodišnji lineup. Prvi par headlinera čine Sick Individuals, vrlo talentirani nizozemski dvojac koji već iza sebe ima nebrojeno mnogo nastupa na najvećim festivalima, te suradnje sa najpoznatijim diskografskim kućama kao što su Spinnin Records, Armada music i tako dalje.  Drugi par velikog imena čine Dubvision, također dvojac iz nizozemske te autori nekih od najpoznatijih EDM hitova današnjice kao što su Hollow, Turn it around, Rockin itd. Uz njih nastupe su još potvrdili i razni specijalni gosti, kako domaće tako i strane scene, a kompletan lineup možete pročitati OVDJE
 
Rezidenti festivala su Sasha Mikac i Z’Spin te svakako možemo očekivati odličnu zabavu uz bogate inovativne tehnološke i animacijske sadržaje. Da ponovimo, festival traje od 07. do 09. kolovoza, a festivalska karta iznosi 70 kuna, no za one najsretnije Mixeta team poklanja dvije festivalske ulaznice.
 
 
 
NAGRADNA IGRA
 
 
 
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.
 
 
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 
 
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Forestland!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
 
 
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u srijedu, 5. kolovoza na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
 
UPDATE: Nagradne ulaznice osvojili su Matija Čeh i Marina Sabol. Čestitke dobitnicima!
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE