Urban Fest Osijek objavio potpuni lineup !

Još jedno izdanje osječkog UFO festivala dobilo je i konačna imena svih izvođača koji će nas zabavljati i ovoga lipnja u dvorištu Vege, kao i imena preostalih headlinera, TBF-a i Zabranjenog pušenja.

Podsjetimo, Urban Fest Osijek već dugi niz godina pruža prije svega mladim i demo bendovima iz regije priliku za nastup na velikoj pozornici i u profesionalnim uvjetima, te će ove godine kroz dvorište osječkog kluba Vega proći 16 neafirmiranih bendova, a publiku će zabaviti i headlineri Zabranjeno Pušenje, Let 3 i TBF.

Ekipa iz organizacije festivala bila je vrijedna i ove godine te je nakon što su zaprimljene prijave, u prvome krugu odabrano 34 benda koji su potom prepušteni na milost i nemilost žiriju kojeg su činili članovi organizacije, ali i članovi osječkih bendova te redoviti posjetitelji UFO festivala. U svakoj od tri kategorije ( punk, rock i metal ) najbolja tri benda dobila su priliku nastupiti na ovogodišnjem izdanju UFO-a, a sretnici su :

U kategoriji metal / metalcore / stoner / sludge :

Mortal Divinity

Bite

Revolt X

 

U kategoriji punk / ska / crossover / alt rock / indie :

Raskid13

Unless

BDFuse

 

U kategoriji rock / grunge / pop :

Elevation Falls

Baltazar

Whips & Chains

 

Odabrani bendovi se pridružuju već potvrđenim Bad Mushrooms, Donkey Hot, Eclipse of Time, Aztec, Sinovi i Holographic Human Element.

Također, lineup je upotpunjen i preostalim headlinerima, tako da ćete ove godine u petak, 19. lipnja slušati Zabranjeno Pušenje, u subotu Let 3 a u nedjelju splitski TBF.

Također valja napomenuti kako će se svi koncerti održavati sa početkom u 20 sati, ulaz na sve koncerte je BESPLATAN, a Hrvatske Željeznice svim posjetiteljima omogućuju 40% popusta na povratne karte uz ovjeru na info pultu festivala.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE