Volite studentske partije? Volite biti u okruženju studenata? Vječni ste student ili se samo tako osjećate? Onda je Rijeka ovog vikenda pravo mjesto za vas! Naime, riječki Student Day i ove godine sjaji punim sjajem, a datum održavanja je 29. i 30. svibnja. Organizatori nastavljaju sa svojim prokušanim receptom raznovrsnog programa koji objedinjuje bogati glazbeni line up te kulturne, sportske i zabavne sadržaje koji su ga formirali u specifičan urbani festival i najveću studentsku zabavu u regiji.

 

Ove godine stvari su podijeljene na dva floora punih zabave za svakoga. Na KBS WareHouse flooru dolaze velike zvijezde elektronske glazbe SIGMA, Aril Brikha i Alexander Kowalski, koji nastupaju u live act izdanju. Dodatno će atmosferu pojačati i Filip Motovunski sa svojim umijećem d’n’b-a.

 

Na Main flooru, tj. Open air flooru, publiku će zabavljati domaća imena među kojima se mogu izdvojiti Let 3, Psihomodo Pop, Hladno Pivo, Pips, Chips & Videoclips te Gretta. Tu su još Pasi, S.A.R.S. i još nekoliko sjajnih bendova koji haraju scenom (ispod članka pogledajte kompletan line up).

 

Vrijednost cijelog projekta procjenjuje se na 700 000 kuna, uz sudjelovanje preko 20 000 tisuća studenata riječkog Sveučilišta te onih iz ostalih gradova regije, što čini festival jednim od najznačajnijih događaja u Republici Hrvatskoj. Nadalje, ako ste mislili da je to sve, varate se. Kroz cijeli tjedan odvija se bogati kulturni program s predavanjima, radionicama, predstavama i street art aktivnostima objedinjenim pod nazivom Culture Week. Za sve zaljubljenike u sport, tu je ChikaZ Fest koji već šestu godinu za redom okuplja zaljubljenike u sport, ples i rekreaciju kroz zabavne programe kao što su Zumba fitness, Les Mills, i drugi, dok će se ostatak sportskih turnira u raznim disciplinama održavati na Korzu.

 

Unatoč tome što festival iz godine u godinu raste – kako kvalitetom i brojem glazbenih izvođača, tako i brojem posjetitelja – njegove aktivnosti, u duhu studentskog standarda, za posjetitelje i dalje ostaju besplatne.

 

Ako vam sve navedeno nije dosta, onda ne znamo što je. Sve se zna, datumi su ovdje, vidimo se u Rijeci 29. i 30. svibnja!

 

LINE UP:

 

OPEN AIR // MAIN FLOOR:

// PETAK // 29.05.2015. // od 19 h

SIGMA

The Night Express band

Hladno pivo

Psihomodo pop

Frenkie feat. Sassja

Gretta

Pasi

Sillycons

 

OPEN AIR // MAIN FLOOR:

// SUBOTA // 30.05.2015. // od 19 h

S.A.R.S.

LET 3

Pips, Chips & Videoclips

The Prodigy Real Tribute Band

Silente

Gatuzo

Kraj programa

 

KBS WAREHOUSE:

// PETAK // 29.05.2015. // od 21 h

Filip Motovunski

Balkan Kolektiv Crew

 

// SUBOTA // 30.05.2015. // od 21 h

Aril Brikha live!

Alexander Kowalski live!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE