Ovogodišnji varaždinski Špancirfest misli i djeluje veoma ozbiljno po pitanju najavljenih izvođača koji će nas zabavljati od 21. – 23. i od 28. – 30. kolovoza.

Kompletiran je drugi vikend izvođača koji će nastupati na pozornici Stari Grad, a riječ je o grupama S.A.R.S. i Bad Copy koji će nastupati 28. kolovoza, Edo Maajka, Dječaci i High5 nastupit će dan poslije te američki Gogol Bordello i Dubioza Kolektiv 30. kolovoza.

Prvi vikend festivala započinje novim valom izvođača, a headlineri na pozornici Stari Grad su Bajaga & Instruktori 22. i Parov Stelar te Jonathan 23. kolovoza.

Isto tako, na pozornici na Trgu Miljenka Stančića prvi dan Špancira, 21. kolovoza zasvirat će francuski novovalni cover band Nouvelle Vague i to potpuno besplatno.

Parov Stelar, austrijski glazbenik, producent te DJ dolazi nam u Hrvatsku povodom izdavanja svog novog albuma The Demon Diaries, a njegove plesne ritmove i pamtljive melodije pružit će zasigurno dobru atmosferu.

O legendarnom Bajagi i njegovim Instruktorima ne moramo puno pisati, osim što su svi njegovi koncerti rasprodani i željno iščekivani diljem bivše Jugoslavije, a i šire.

Riječi bend Jonathan ove je godine veoma koncertno i festivalski aktualan pa ih tako neće zaobići ni Varaždin na kojemu će dodatno proširiti svoju sve veću fan bazu.

 

U prodaji su early bird ulaznice za svih šest dana koncerata po 159 kn do 30. lipnja, ulaznice za drugi vikend festivala po 129 kn, te dnevne ulaznice po 59, 49, 69, 99, odnosno 129 kuna. 

Kupite ih na spancirfest.com/ulaznice-2015/ ili na svim prodajnim mjestima sustava Eventim. 

 

Festival nastavlja s objavom izvođača, stoga stay tuned, a dodatne informacije potražite na EVENTU događaja i na SLUŽBENOJ STRANICI.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE