Povodom početka nove festivalske sezone, ovim izdanjem Epic Dub Sessiona zatvara se sezona bassa. Party će se održati u klubu Exit u Osijeku, i to sutra, 15. svibnja.

Od izvođača nastupit će poznata francuska dub sekcija Weeding dub, uz domaći kolektiv Low Frequency.

Za zatvaranje klubske sezone Epic dub Session s ponosom predstavlja gostovanje jednog od najpoznatijih francuskih dub projekata, WEEDING DUB u live dub mix formi. 

„ Romain se na dub sceni kao Weeding Dub pojavio davne 2004. godine s izvrsnim EP-om Steppactivism koji su sljedile uspješnice Sound of Reality iz 2009. i Inna Digital Age iz 2013. 
 U karijeri je nastupao na većini svjetskih dub i reggae festivala te bio gost mnogih klupskih večeri orijentiranih na dub. Surađivao je i dijelio pozornicu s velikanima svjetske dub produkcije poput O.B.F.-a, Webcam HiFi, Dawa HiFi, Echo Ranks i mnogi drugi. U Hrvatsku se vraća nakon nekoliko godina putovanja po cijelom svijetu, a u Osijek i klub Exit dolazi po prvi put i obećava neponovljivo putovanje na valovima bassa. Osim u Osijeku ovaj vikend možete ga pronaći i na zagrebačkim Danima Soundsystem kulture. “

Cijena ulaznice je 25 kuna prije i 35 kuna nakon ponoći.

Detaljnije na facebook eventu – OVDJE.

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Epic Dub Session closing party u Exit!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u petak, 15. svibnja, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE