U prostoru novosadske Fabrike, iduće subote, 23. svibnja (maja), gostovat će jedan od najpopularnijih drum ‘n’ bass izvođača na svijetu, austrijski Mefjus.

Njemu će podrška biti makedonski Tecktone te domaći izvođači Bozne, Leol i Rokster (domaćini), DJ Rcallz i VJ Witness.

Organizator događaja je projekt programa Šurenje / Drop Sensei.

Više detalja o samim izvođačima i događaju na facebook eventu – OVDJE

 

Informacije o ulaznicama:

„ Pretprodaja karata se vrši svakim radnim danom 10:00-20:00 na novosadskoj biletarnici koja se nalazi u CD Shop-u Mungos (Zmaj Jovina 2, u pasažu), na svim Eventim biletarnicama u Srbiji kao i online na www.eventim.rs !
Kliknete na link i ukucate vaš grad ili mesto i proverite adresu pretprodaje:
http://www.eventim.rs/rs/prodajna_mesta/

PROMO: 600 RSD – RASPRODATO!
PROMO: 800 RSD – OGRANIČENO
REDOVNA: 1000 RSD – REDOVNA CENA
NA ULAZU: 1200 RSD
VIP: 2000 RSD – OGRANIČEN BROJ
 

*VIP ulaznica podrazumeva pristup posebno odvojenoj galeriji, gde svako ima mesta za odmor, sedenje, sa uslugom konobara i najbitnije, da se izbegne gužva. Pored toga, osoba sa VIP ulaznicom ima mogućnost fotografisanja u “backstage-u” sa zvezdom večeri posle njegovog seta u 02:30h.

*Kada kupujete karte na biletarnicama, da li u Novom Sadu ili gde god u Srbiji, tražite kartu za ŠURENJE event u Novom Sadu, a ne za Mefjusa! “

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA.

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na koncert Mefjusa u Fabriku!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice (dobitnik će imat +1 osobu na guest listi koju može povesti, i čije ime nam mora javiti)  koje ćemo objaviti u petak, 22. svibnja, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE