Maja Lovrić, umjetnica i pjevačica koja se krije iza imena Nimbus, objavila je novi autorski singl pod nazivom Sve je poznato, ovoga puta u suradnji s Darkom Rundekom.

Nimbus na sceni postoji od 2002. godine, no nakon skoro deset godina pauze, vraća se ponovno u glazbene vode sa singlovima Ponekad, Jezero, Otok i Sad kada znam.

Kako je došlo do suradnje s Rundekom, Maja je rekla ovako:
 
”Sjedila sam u vlaku, slušala zvuk tračnica, gledala kroz prozor pomične slike i razmišljala o onome što ostavljam na jednom mjestu i onom što me čeka na drugom. Kad sam uglazbila pjesmu, u njoj sam “čula” Rundekov glas i odmah sam znala da to mora biti duet s njim. Drago mi je da mu se pjesma svidjela i da se u njoj pronašao. Snimana je na relaciji Pariz-Zadar, tako da smo u procesu rada o njoj razmjenjivali komentare i dojmove putem mailova. Sama činjenica da je on tamo, a ja ovdje, dodatno je začinila pjesmu i učinila je još stvarnijom u svojoj poruci.”
 
Podsjetimo, Rundek sa svojim Cargo Triom ovih dana objavljuje novi album pod nazivom Mostovi, a pjesma Sve je poznato dodatno će, osim najavljenog albuma, razgaliti Rundekove fanove.
 
 
 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE