Novosadski sastav Uvertira ovih je dana objavio album prvijenac Iz rupe bez dna. Svoj prvijenac Novosađani su snimali prošle godine u Studiju 1, gdje je za snimanje bio zadužen Vladimir Moritz i u studiju kod Zorana Stankovića. Za miks albuma pobrinuo se Vladimir Moritz, a za master Aleksandar Jovanović. Album je objavljen za izdavačku kuću Lampshade Media.

 

“Trebalo nam je oko godinu dana i mnogo truda i strpljenja, ali konačno imamo zadovoljstvo da predstavimo naš prvi album, “Iz rupe bez dna”. Pokušali smo da prenesemo deo energije sa svirki, i kroz to prenošenje, predstavimo deo onoga što osećamo, šta mislimo”, poručili su članovi benda.

 

 

Promocija albuma bit će održana u Firchie Think Tank Studio (Kineska četvrt, Novi Sad) u četvrtak, 23. travnja, a tada će prije svirke najprije biti održana tribina tijekom koje će članovi benda pričati o procesu snimanja i pisanja pesama. Početak događaja zakazan je za 20.00.

 

Uvertira je novosadski bend osnovan u studenom 2007. godine, a od druge svirke sviraju u nepromijenjenoj postavi, s izuzetkom rastanka s back vokalima u prvoj godini rada. Krajem 2012. godine objavili su EP “Od brodova do olupina”. Pobjeda na BARF-u pretprošle godine omogućila im je snimanje albuma prvijenca. Album Iz rupe bez dna moguće je preslušati putem Deezer servisa.

 

Link na kojem se album može preslušati – http://www.deezer.com/album/10036710

Link facebook stranice benda – https://www.facebook.com/pages/Uvertira/136305042497

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE