Nakon trijumfalnog koncerta u Domu sportova, po mnogima i vrhunca njihove karijere, Pips, Chips & Videoclips pripremaju još jedan spektakl – ovaj put nešto intimnije prirode. U zagrebačkom Saxu, najzagrebačkiji bend nastupit će čak tri dana zaredom, od 23.4. do 25.4., čime će postaviti rekord u 16-godišnoj klupskoj povijesti.

Uz bezvremenske hitove, ali i na krilima sjajno prihvaćenog Walta, njihovog najnovijeg albuma, Pipsi će imati priliku provesti publiku kroz razne dimenzije njihovog širokog opusa. Tako za petak, 24.4., najavljuju akustični koncert kojim će, prije svega, predstaviti akustičnu verziju Walta, dok za subotu pripremaju klasični električni gig, no s nimalo klasičnim odabirom pjesama.

Takva je odluka potaknuta ogromnom potražnjom za kartama koja je nagnala organizatore da pripreme i, već spomenuti, treći dan. Naime, u četvrtak, 23.4., koji je ujedno i jedini još uvijek nerasprodani dan, bit će obilježen opusom prezentiranim na velikom koncertu iz prosinca, uz dodatak akustičnih izvedbi kao najavu za petak.

Nakon Fred Astairea i Boga, Dubravko Ivaniš je u Waltu dočekao još jedan vrhunac svog stvaralaštva te je, uz rijetko viđen odnos s publikom kao onaj iz Doma sportova, zajamčen nezaboravan doživljaj u intimnoj atmosferi Saxa. Uz 300 ulaznica za svaki od 3 dana, slobodan je ostao još samo četvrtak. Cijena im je 70 kn, dok će na dan koncerta iznositi 90 kn. Ulaznice se mogu kupiti svaku večer na blagajni Saxa, no ne još zadugo, zato požurite!

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE