U zagrebačkom Vintageu u petak će (24. travnja) zasvirati čak dva američka i jedan domaći bend: Sick Of It All, Angel Du$t i Stronghold. Koncert se održava povodom 18. rođendana Radio Studenta!

Američke hardcore punk legende Sick Of It All u svojih 30 godina rada isprofilirale su se kao perjanica hardcore žanra preko oceana, a i na našem kontinentu, a u Zagreb dolaze po treći put i garantiraju dobru zabavu, osim toga, promoviraju i svoj posljednji studijski album Last Act of Defiance.

Još jedan američki hardcore sastav koji nam dolazi pružiti lijepo iskustvo je Angel Du$t koji će nam se premijerno predstaviti u Hrvatskoj dok putuju na svojoj europskoj turneji koja je prebogata koncertima kroz ožujak, travanj i svibanj.

And the last but not the least, domaće hardcore snage Stronghold predstavit će naš obol hardcore žanru u Vintageu, a bend koji snažno djeluje od 2001. godine bit će garantirano veoma ugodan i poseban za poslušati.

Ulaznice za koncert potražite u pretprodaji u Dirty Old shopu (Tratinska 18). Cijena karte u pretprodaji 70 kn, na dan koncerta 90 kn.

 

 

NAGRADNA IGRA
 
 
 
 
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
 
 
 
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 
 
 
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na HC večer u Vintage Industrial Bar!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
 
 
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti dva dana prije događaja, u srijedu 22. travnja, na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE