Osječki klub Epic će prekosutra, 11. travnja, u organizaciji Epic Dub Session kolektiva ugostiti kvalitetan rap događaj nazvan Swagalactica. Naime, ove subote zajedno će nastupiti domaće rap super-grupe Krankšvester, Kiša metaka i naposljetku Krešo i Žuvi.
 
Ne treba posebno isticati ‘domaći’ Krankšvester, koji se sa trećim albumom Krankšvester III dodatno etablirao kao ponajbolji izvođač zajedno sa splitskom Kišom metaka, a tim putem sve učestalijeg koncertnog gosta u regiji stremi i projekt Kreše iz Kiše metaka i kvartovskog kolege Žuvija, koji će osječkoj publici po drugi put predstaviti prošlogodišnji album Brokva.
 
Osim Brokve, ovaj događaj omogućit će posjetiteljima da u Epicu ponovno dožive zvuk trećeg Švestera, ali premijerno i drugi folder Kiše metaka. Za after su zaslužni odlični DJ-i, Oliver (Krankšvester/Epic Dub Session) i VRH (Kiša metaka/Swagonic).
 
Ulaznice su u pretprodaji 45 kuna (prodavaonica Capriolo, klub Epic, Barcelona pub) i 50 kuna na dan koncerta.
 
 
 
NAGRADNA IGRA
 
 
 
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
 
 
 
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 
 
 
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na Swagalacticu u Epic!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
 
 
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti dan prije eventa, u petak 10. travnja, na  našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
 
 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE