Varaždinski Špancirfest – festival dobrih emocija, ove će se godine održati od 21. do 30. kolovoza na ulicama, trgovima i dvorištima grada Varaždina. Prvi headlineri u nizu izvođača koji će nastupiti na pozornicama festivala su bosanskohercegovački sastav Dubioza Kolektiv i američki gypsy punk bend Gogol Bordello

Oba benda nastupit će zadnji dan festivala, 30. kolovoza na pozornici Stari Grad, a njihov zajednički nastup zatvorit će ovogodišnji festival. 

Kroz povijest Špancirfesta dosad je prošlo puno velikih izvođača. Međutim, ekskluzivan zajednički juriš Dubioze i Gogola definitivno spada među najveće trenutke varaždinskog festivala, ali i kompletne ovogodišnje koncertne ponude u Hrvatskoj.
 
Potvrda nastupa prvi je rezultat suradnje Špancirfesta i LAA, suorganizatora programa na pozornici Stari grad. Nova imena ovogodišnjeg festivala bit će objavljena uskoro.
 
Šest dana programa na glavnoj festivalskoj pozornici samo 159 kuna:  Prve festivalske ulaznice za kompletan program pozornice Stari grad u prodaju kreću u četvrtak, 2. travnja u 8 sati po cijeni od svega 159 kn. Tih early bird ulaznica u ponudi će biti ograničenih 500 komada, a nakon što se one rasprodaju cijena ulaznice za šest dana programa na Starom gradu se diže. Ulaznice će se moći kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i na u web shopu na www.eventim.hr.
 
 
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE