Dočekajte Uskrs uz S.A.R.S.! Naime, jedan od trenutno najpopularnijih bendova na ovim prostorima dolazi zapaliti atmosferu u Vinkovce.

 

O veličini i brojnosti fanova na koncertima ove beogradske grupe svaka riječ je suvišna. Grupa S.A.R.S. do sada ima pet studijskih izdanja: S.A.R.S. (2009.), Perspektiva (2011.), Kuća časti (2013.), Ikone pop kulture (2014), Proleće (2015.) te jedan live album pod nazivom Mir i ljubav (Live @ Dom sportova Zagreb). Ne sumnja se da će vinkovačka atmosfera na koncertu biti uzavrela do maksimuma, a mjesto radnje je dvorana Lenije – locirana u neposrednoj blizini gradskih bazena. Sve se odvija pod organizacijom Caffe bara Prišinci – AL PARI.

 

Da bi stvar bila još bolja, koncert je djelomično humanitarnog karaktera te će stoga dio sredstava biti doniran za pomoć pri obnovi poplavljenog i uništenog Moto kluba Cvelf iz Gunje. Početak koncerta je zakazan za 4. travnja u 21 sat, a cijene ulaznica iznose 50 kn u pretprodaji dok će na dan koncerta koštati 70 kn. Broj karata je limitiran, a za zagrijavanje koncerta pobrinuti će se vinkovački rock bend The Karambol.

 

Predprodajna mjesta:

 

Vinkovci – Caffe bar Prišinci – AL PARI ,

Mirkovci – Caffe bar Prišinci ,

Vukovar – Caffe bar BULDOG ,

Vukovar -Caffe bar Monet ( kod bolnice)

Sl.Brod – S. Oliver PUB

Otok – Frizerski salon Blaža,

Osijek – Caffe bar Enigma ,Vukovarska 318 !

Gunja – caffe i noćni bar Heaven.

ŽUPANJA Caffe bar Marinero

 

 

NAGRADNA IGRA

 

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na S.A.R.S. u Vinkovce!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti dan prije eventa, u petak 03. travnja, na  našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE