Nakon što su se line – upu prvog izdanja Flow festivala u Ljubljani pridružila svjetski poznata imena izvođača kao što su Pet Shop Boysi, Roisin Murphy, Metronomy, Run
 the Jewels
, Caribou, Jose Gonzalez, Derrick May, Âme, Dixon, Bonobo i Koze, red je došao da organizacija predstavi nekolicinu regionalnih izvođača koji će nastupiti na  premijeri ovog festivala od 26. do 28. lipnja 2015. u lokacijskom okruženju tvornice duhana Tobačno mesto.

 Tako su potvrđeni izvođači poput repera Ede Maajke i Bad Copyja te Polona Kasal x KALU i Torul, a uz sve njih i prvi hrvatski izvođači – riječki sastav Jonathan, sve svjetlija  zvijezda domaćeg estradnog neba, a taj status su potvrdili nedavnim solo spektaklom u Tvornici kulture.

 Iako glase za mlad bend obzirom na nastanak 2011. godine, čine ga već etablirani predstavnici glazbene scene i bivši članovi bendova poput Let3, Mlat, Pasa, Saliona i Mandrila, a 2013. su dobili  veću pozornost domaće kritike nakon singla Maggie sa EP-a Jonathan.

 

 Uz sve spomenute sadržaje i glazbene atrakcije, festival u glavni grad Slovenije donosi dašak urbane kulture, likovne umjetnosti i odabrane gastro ponude lokalnih i  regionalnih restorana, pivnica i vinarija.
 Early bird ulaznice za sva tri dana do kraja ožujka su dostupne za 85 eura, a od početka travnja cijena im raste na 95 eura kada će u ponudu doći i jednodnevne ulaznice.

 Više na facebook STRANICI festivala.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE