„Nakon sjajnih riječkih izdanja Tulum po prvi put dolazi u Osijek u čijoj će dvorani Zrinjevac 28. ožujka nastupiti Brkovi, Dječaci i Punčke.
Koncertni brend Tulum svoje je prvo izdanje imao prošle godine u Rijeci uz Dubiozu Kolektiv, S.A.R.S. i Brkove. Na istom mjestu se održao i prošlog studenoga uz S.A.R.S., Brkove i Dječake, a sada se prvi put predstavlja u Osijeku dovodeći tri benda koji su proteklih godina napravili ogroman iskorak u cijeloj regiji. Kompletan program Tuluma trajat će više od 4 sata, u dvorani koja je u prošlosti svjedočila odličnim koncertima. “

Brkovi, kao već nadaleko popularna punk-folk atrakcija vraćaju se u Osijek nakon plejade nastupa održanih u Gradu na Dravi. Ponovno će prisutnima svirati uspješnice sa posljednjeg albuma Pizda Materina kao i starije pjesme, a u Osijek će svratiti nakon najvećeg koncerta karijere održanog 7. ožujka u zagrebačkom Domu Sportova.

Dječaci su također česti osječki gosti, još od dana slavnog Mini-teatra pa do Mediuma i Oxygenea, a splitsko-zagrebački rap trojac nastupit će povodom promocije svog trećeg, nakon Drame i Istine još neimenovanog izdanja koje bi trebalo izaći za CroRec 15. svibnja ove godine. Publici su zasad već prezentirani singlovi Struja, Bile Starke i nedavno Maslačak, a kako sve to izgleda u live formaciji zajedno sa bendom, uvjerite se u subotu.

I za kraj, indie rock bend – Punčke iz Vinkovaca i Novske. Dakle, simpatični ženski trio u Osijek svraća nakon prijelomne godine u karijeri. Iza njih su nastupi na nekolicini većih festivala kao što su Sziget i Exit, bili su predgrupa Queens of the Stone Ageu i to na dva nastupa, u Zagrebu i Ljubljani, kao što će i na skorašnjem samostalnom koncertu u Tvornici kulture promovirati zadnje izdanje, album Sunčano s povremenom naoblakom.
 

 SATNICA: 

 20.00h – ulaz

 21.00 – Punčke

 21.45 – Dječaci

 23.00 – Brkovi
 

Organizator koncerta je Los Angeles Agency, a cijena ulaznica u ovom trenutku je 50 kuna a na dan koncerta 60 kuna.

Službena prodajna mjesta ulaznica:
Tisak Media Centri, Tisak kiosci, Exclusive change mjenjačnice, Petrolove benzinske postaje, Luminis, Daily News Kaufland te eventim i entrio sustavi.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE