Glazbeni kolektiv Miki Solus (Miki Solus – klavijature; Frane Visković – akustični bas; Andrej Tačigin – cajon) povodom promocije svog premijernog albuma Muzika za djecu i  penzionere nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture ove subote, 28. ožujka.

 

Ekstravagantna kombinacija jazza/punka/rapa nastavit će svoje osvajanje scene nakon EP-a i singlova poput Pun kufer i Hipster koji su od ovog energičnog i kompozicijski  zanimljivog kolektiva učinili nove nade domaće glazbene pozornice sa već preko 100 koncerata u regiji.

 

Evo što o njima za reći ima cijenjeni domaći glazbeni kritičar Angelo Jurkas:

” Nije rep, a repa se i nabraja sve u 16, nije funk, a ima silan groove, nije pop a ulazi u uho, nije rock, a čupavi su i mladi, nije alternativa, a teško da ste čuli nešto slično na  domaćoj I regionalnoj glazbenoj sceni. ”

Ulaznice su u pretprodaji (Tvornica kulture) 20 kuna a na dan koncerta cijena će im bit 25 kuna.

Više na facebook EVENTU.

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na promociju Mikija Solusa!” te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati JEDNOG dobitnika/ice koje ćemo objaviti dva dana prije eventa, u četvrtak, na  našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE