U nastavku objava izvođača za ovogodišnji INmusic festival, organizatori su se odlučili okrenuti izvođačima koji su nam geografski bliži, pa nam tako posljednja dva izvođača dolaze iz Beograda i Rijeke, i to Repetitor i Jonathan.

Riječki Jonathan u zadnje je vrijeme postao prava senzacija na domaćoj sceni. U nešto manje od dvije godine dijelili su binu sa poznatim Editorsima, rasprodali Tvornicu i odsvirali velik broj koncerata zavidne kvalitete. Nakon rasprodanih klubova, došao je red i na predstavljanje na najvećem domaćem festivalu! Pjesme Jonathana pisane su na engleskom jeziku, a krasi ih moderan indie zvuk kakav je u posljednje vrijeme na sve boljem glasu. Njihov stil može se usporediti sa pjesmama Placeba ili Franz Ferdinanda, s kojima ćemo ih bez problema moći usporediti ove godine. Njihov prvi album Bliss objavljen je 2014.godine i poharao je top liste, a Jonathan za ovu godinu planira izdavanje novog materijala, a možda neke od pjesama po prvi puta izvedu baš na INmusicu!

Drugi, ujedno i posljednji izvođač koji je za sada objavljen, beogradski je Repetitor. Post-punk bend sa utjecajima garažnog rocka osvojio je regiju, ali i publiku diljem Europe. Kombinacija energične svirke i tekstova čini njihov stil prepoznatljivim te su zbog svoje posebnosti uvrštavani na brojne top ljestvice a njihova dva dosadašnja albuma Sve što vidim je prvi put i Dobrodošli na okean pokupili su hvalospjeve mnogih kritičara. Još jedna posebnost je što ovaj trojac čine čak dvije djevojke, Ana-Marija Cupin i Milena Milutinović koje su zadužene za ritam sekciju benda, odnosno bas gitaru i bubnjeve, dok je pjevač Boris Vlastelica glavni vokal i gitarist. Sudeći po njihovoj vrlo brzo rastućoj popularnosti, možemo bez problema reći da je Repetitor bend koji svakako zaslužuje oduševiti publiku na ovogodišnjem festivalu!

Vjerujemo da će ova dva izvođača razveseliti mnoge te da ćemo se u dobroj atmosferi družiti na Jarunu od 22. do 24. lipnja ove godine!
 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE