Tajanstveni elektropop duo nastao 2008. godine, Nipplepeople, koji se na svojim nastupima skrivaju iza raznih maski, nastupit će 13. ožujka u petak u zagrebačkom Vintage Industrial Baru.

Nipplepeople je nakon nekoliko singlova, među njima najpopularniji Sutra, brojnih nastupa po renomiranim festivalima kao što su Exit, Hartera, Terraneo itd. objavio prekjučer i novi singl Balkan Express, a svi prisutni u Vintageu moći će uživati u neobičnom zvuku koji ih je proslavio diljem regije, a i šire, budući da su ih i brojni europski kritičari nahvalili zbog drugačije atmosfere i dobrog ritma.

Cijena karte je 30/40kn. Pretprodaja isključivo u Dirty Old Shopu (Tratinska 18). Početak je u 20 sati i 30 minuta.

Mixeta je za vas pripremila dvije ulaznice, a sve što trebate napraviti kako biste ih osvojili je slijediti korake navedene ispod.

 
 
 
 
NAGRADNA IGRA
 
 
 
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
 
 
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 
 
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na Nipplepeople u Vintage!“  te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
 
 
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti dan prije koncerta na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE