Nakon što su simbolično 3. ožujka izbacili svoj prvi LP zvan Schengengang, zagrebački reperi iz grupe High5 nastupit će u riječkom klubu Crkva u petak, 13. ožujka.

Poslije objave prošlogodišnjeg EP-a Triestri, grupa je doživila veliku prekonoćnu tranziciju od kvartovske škvadre do statusa regionalne koncertne atrakcije. Tako je petorka nastupala  u Ljubljani, Bjelovaru, Rijeci i Osijeku te na više koncerata u Zagrebu, prije mjesec dana i kao sasvim konkurentan izvođač beogradskom Prti Bee Geeu.

 Kao portal s momcima smo odradili intervju početkom listopada prošle godine, a možete ga pročitati klikom OVDJE.

 Dokaz njihove prošlogodišnje dominacije bio je jasno vidljiv na nedavnim Hip Hop Unity nagradama, gdje je dobar dio publike napustio pregrađeni prostor velikog pogona  Tvornice kulture nakon njihovog nastupa, a osim toga, osvojili su i ukupno četiri nagrade na spomenutim nagradama:  tri grupne (live akt godine, album godine, grupa godine) i  jednu individualnu (Žugi – MC godine).

Zajedno s njima, nastupit će i šibenski reper Bore Balboa, njihov stalni suradnik i gost na dvije stvari na najnovijem albumu.

Također, i sa Boreom smo održali intervju 2013. kada nije bio toliko poznat kao što je situacija danas, a taj razgovor možete pročitati OVDJE

Nakon njih, afterparty će prirediti Tikach.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 30 kuna a na dan koncerta će biti 40 kuna. Organizatori eventa su klub Crkva uz Balkan kolektiv.

Više detalja na facebook EVENTU.
 

 

NAGRADNA IGRA

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na koncert grupe High5 i Bore Balboe u Crkvu!“  te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti dan prije koncerta na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE