Proslavljeni hrvatski MC, pionir domaće scene kao član kultnog Tram11-a i solo izvođač sa nekoliko albuma, General Woo, nastupati će ovaj petak, 6. ožujka, u Omladinsko kulturnom centru Palach u sklopu turneje promoviranja svog najnovijeg dvostrukog izdanja Pad Sistema. Njemu kao pratnja bit će njegov stalni DJ/producent – Dirty Hairy kao i jedan od perspektivnijih domaćih repera – Pendrek iz 40Industryja.

Uz General Woo-a, nastupit će i Kid Pex, reper iz Beča, koji je jedan od rijetkih MC-a koji repa na materinjem jeziku. Dosad je objavio četiri albuma – Gastarbeiterlife, Bečko Čudo, Perestroika i Bečka Škola. Na posljednjem, ugostio je Stoku, Juicea, Voxa i Hartmanna, istaknutije članove balkanske scene.

Ulaznice su u pretprodaji 30 kuna i to na šanku OKC Palacha i The Beertije, kao i online putem sustava entrio.hr dok će na dan koncerta, sutra, cijena biti 40 kuna.

 

NAGRADNA IGRA

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na koncert General Woo-a u Palach!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti na dan koncerta na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE