Taste Of Anarchy europski je koncertni „brod“ na kojemu plove hardcore i metal bendovi Nasty, Lionheart, Cruel Hand, Desolated, Coldburn i Havenside, a 17. ožujka će uploviti i u Hrvatsku, preciznije u zagrebački Vintage Industrial Bar.

Nasty je dobro poznati belgijski hardcore bend koji su prije par dana izdali svoj novi album Shokka, a uvjereni smo kako će novim materijalom natjerati na benganje mnoge posjetitelje.

Lionheart su hardcore metal gosti iz daleke Kalifornije koji su na sceni već 10 godina, a u Vintage također dolaze predstaviti novi uradak Welcome To The West Coast.

Cruel Hand također dolaze iz obećane zemlje, preciznije iz Portlanda u Maineu, a osnovani su 2006. godine. Njihov hardcore zvuk također je sazdan u album izdan prošle godine pod nazivom The Negatives.

Desolated nam dolaze iz Velike Britanije, a njihovom svirkom koja traje od 2007. godine stvarale su se mnoge modrice i lomovi u publici zbog brojnih mosh pitova po čemu su postali poznati diljem svijeta. Ne sumnjamo da i posjetitelje Vintagea neće zadesiti ista „sudbina“.

Coldburn je njemački hardcore punk bend koji izdaje svoj novi album 6. ožujka pod nazivom Down In The Dumps, što će biti idealna prilika fanovima da među prvima dožive nove pjesme benda.

Havenside dolaze također iz Kalifornije, a na turneji Taste Of Anarchy predstavljaju svoj najnoviji album Living Our Darkest Days.

 

Ovu hardcore poslasticu možete posjetiti za 60 kuna u pretprodaji i za 80 kuna na ulazu. U pretprodaji ih možete kupiti u Dirty Old Shopu i Vintage klubu.

Mixeta je za vas standardno pripremila dvije ulaznice putem nagradne igre, a sve što trebate napraviti je slijediti korake ispod.

 

 
 
NAGRADNA IGRA
 
 
 
 
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
 
 
 
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 
 
 
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na Taste Of Anarchy u Vintage Industrial Bar!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
 
 
 
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/icE koje ćemo objaviti nekoliko dana prije koncerta na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!
 
VAŽNO: Prije nekoliko sati u 3. točki ove nagradne igre pisalo je: “Mixeta me vodi na Crowbar u Vintage Industrial Bar”. Ispričavamo se na pogrješci, sada piše ispravno i onako kako trebate igrati. Svim čitateljima koji su napisali Crowbar u komentar i dalje se uvažava sudjelovanje!
 
 
 
 
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE