Još od 1982. godine traje ta silna energija i nikada ne prestaje. Naravno, riječ je o bendu Partibrejkers koji u četvrtak 5. ožujka dolaze priuštiti svim fanovima izvanrednu priliku da ih se posluša u klupskom ambijentu zagrebačkog Vintage Industrial Bara. Predvođeni s kultnim frontmenom Canetom, kojeg neki pamte i po počecima u bendu Radnička Kontrola te debitiranju na kultnoj jugoslavenskoj ploči pod nazivom Artistička Radna Akcija, bend će provesti svoje blueserske duše kroz prostor kluba, ali i dobrano nabiti sve punkerskom energijom.

 

O Partibrejkersima je zaista svaka riječ hvale suvišna pošto su svi upoznati s veličinom benda i njihovim velikim hitovima poput: Hiljadu godina, Prsten, Mesečeva kći, Kreni prema meni, Sunca sin, Najbolje se putuje…, Hipnotisana gomila itd. Četverac u sastavu: na bubnjevima Manza, na gitari Anton, na drugoj gitari Kostadinović te za mikrofonom Cane, osnovali su Partibrejkerse u kolovozu 1982., dva mjeseca kasnije imali su prvi nastup, a nedugo potom u Zagrebu čak njih pet zaredom. Kompilacija Ventilator 202 objavljena ’83. godine iznjedriala im je prvi otisnut singl Radio utopija dok su im paralelno s tim demo snimke Hiljadu godina i Večeras kolale eterom radio postaja.

 

Partibrejkersi u Vintage dolaze po prvi puta, a ulaznice su ograničene na nekih 500 glava tako da se s pravom može reći da će svi prisutni moći uživati u pravom intimnom spektaklu.

 

Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 80 kn, dok će na dan koncerta upad iznositi 100 kn. Ulaznice se mogu nabaviti u Dirty Old Shopu u Tratinskoj 18 te u Vintage Industrial Baru u Savskoj 160. 

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na Partibrejkerse u Vintage!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u srijedu, 4. ožujka na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

UPDATE: Ulaznice su osvojili Ana Čokl i Igor Matijevac. Čestitke dobitnicima!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE