U nastavku objava za ovogodišnji INmusic festival organizatori su nas počastili još jednim zvučnim imenom: La Roux!

Nekad duo, sada solo projekt pjevačice Elly Jackson, nastupit će ove godine pred publikom INmusic festivala u Zagrebu. Grupa La Roux je nastala 2006. godine, a iako se Elly razišla s producentom Benom Langmaidom prije snimanja novog, drugog po redu albuma, očekuje nas izuzetno dobar nastup još jednog vrsnog imena.

 

Prvi album, koji je ujedno nagrađen prestižnom nagradom Grammy izašao je 2009. godine, a sadržavao je i singlove In for the kill i Bulletproof, koji su svima vrlo dobro poznati, i koji su bili jedni od najvećih hitova 2009. i 2010. godine.

Pjevačica ove godine promovira svoj novi album Trouble in Paradise, koji nam pokazuje neku novu, odrasliju verziju popularne grupe, također ga krasi mnogo veća raznovrsnost te je oduševio kako kritiku, tako i publiku. Elly je na ovom albumu odsvirala većinu instrumenata, pisala tekstove, producirala, čak i dizajnirala omot za album.

 

Da ne duljimo, La Roux su surađivali s mnogim važnim imenima, među kojima su i Kanye West, Jay Z i Chromeo te nastupali na velikom broju festivala.

Iako nam dolazi samo Elly, vjerujemo da ćemo čuti punu kvalitetu i snagu La Rouxa ove godine na INmusic festivalu u Zagrebu, koji se održava od 22. do 24. lipnja ove godine!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE