MALEK je novo ime na glazbenoj sceni, a publici se odlučio predstaviti sa singlom Pogledaj kojega je podržao i prikladan videospot.

MALEK je od najranije dobi pokazivao veliku ljubav prema glazbi, njišući se uz ritmove koji su ga okruživali. Tijekom osnovne škole upisuje i osnovnu glazbenu školu u kojoj pohađa satove glasovira. Krajem osnovne škole i tijekom srednje aktivan je član franjevačkog zbora mladih te prati gotovo sva glazbena natjecanja, festivale i događanja na radiju, televiziji i životnoj okolini. Po završetku studija odlučuje se aktivno posvetiti svojoj velikoj ljubavi, pjevanju. Upisuje privatnu školu solo pjevanja u kojoj uz tehniku pohađa i satove solfeggia, korepeticije te višeglasnog pjevanja. Tijekom školovanja nastupa na internim produkcijama škole, kao i na javnim nastupima u klubovima (Soba, Sax, Retro, Kopriva) i kazalištu (teatar Ludens). Po završetku školovanja svoju pjevačku tehniku i glazbeni izričaj usavršava na edukacijskim programima vrhunskih inozemnih vokalnih mentora, Lise Popeil i Guillerma Rozenthulera.

Bliski susret sa svijetom showbizza iskusio je tijekom rada u timu jednog od najvećih hrvatskih estradnih zvijezda, Tonyja Cetinskog. Uz Tonyja je imao priliku upoznati hrvatski glazbeni svijet iz drugog kuta te iza svjetala pozornica.

Evo što o pjesmi Pogledaj te MALEKu kaže Tony Cetinski:

“Pjesma mi zvuči točno onako kakvog sam te doživio kao biće, MALEK moj. Smiren, vrijedan, nenametljiv i sjetan. Čuje se i da je ekipa u studiju bila vrijedna. Melankolično, ali svježe.”

Osim ljubavi prema pjevanju, MALEK rado piše tekstove za pjesme, a u zadnje vrijeme se posvetio i skladanju te aranžiranju. Ljubav prema glazbi definitivno zauzima prvo mjesto u MALEKovu životu, no gaji ljubav i prema snimanju videa, montaži, fotografiji i slikarstvu.

MALEK je tako i osobno osmislio, snimio i montirao svoj prvi videospot u kojemu glumi njegova prijateljica, a ujedno i pjevačica soft jazza i sevdaha Elma.

 

MALEKov rad možete pratiti na sljedećim stranicama:

Službeni web – http://www.malek.com.hr

Facebook: https://www.facebook.com/malek.com.hr

Twitter: https://www.twitter.com/malek_music

 

 

U pjesmi su sudjelovali:

Tekst: MALEK
Glazba: Marko Prosoli
Aranžman: Filip Gjud
 
Akustična gitara: Tomo Presečki
Električna gitara: Ognjen Mihovilić
Klavijature: Filip Gjud
Bass gitara: Denis Marijanović Dex
Bubnjevi: Igor Martinek
Backvokal: Gina Damjanović
 
Mix i master: Filip Gjud
Glazbeni producent: Filip Gjud
Izvršni producent: MALEK
Izdavač: MALEK
 

 

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE