Svjetski mega car – Antonije Pušić a.k.a. Rambo Amadeus dolazi u Osijek 27. veljače u pratnji glazbenika iz grupe 3 Winnetous s kojima redovno nastupa diljem Europe. 

Rambo Amadeus jedan je od najzanimljivijih glazbenika ovog podneblja čija je glazba, peformans, a i sama pojava ostala zabilježena u glazbenoj povijesti istočnoeuropskih prostora. Zajedno će u pratnji Igora Maleševića na bubnjevima, Miroslava Toviraca na basu i Andrewa Pusića na klavijaturama održati koncert u kinu Europa pod organizacijom agencije Luminis, a pod pokroviteljstvom Osječkog piva.

Vrata kina otvaraju se u 21:00 sat, a koncert je predviđen za 22:00 sata. Cijena ulaznice u pretprodaji je 50 kuna, a na dan koncerta 70, dok je studentima, uz predočenje X-ice cijena ulaznice 40 kuna

 

Ulaznice za koncert se mogu nabaviti od 22. siječnja 2015. na prodajnim mjestima:
 
 
Agencije Luminis (Županijska 1, 1. kat – preko puta konkatedrale) radnim danom od 08 – 16 sati
 
Daily news (Kaufland Osijek) radnim danom od 07-23 sata i nedjeljom od 07-20 sati
 
Mjesto održavanja i event službenog after partyja:
 
Portal Mixeta za vas je pripremio dvije ulaznice za koncert putem nagradne igre. Ukoliko želite osvojiti ulaznicu, sve što trebate je slijediti korake navedene ispod.
 
 
 
NAGRADNA IGRA
 
 
 
1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA
 
 
 
2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
 
 
 
3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na svjetskog mega Cara u Europu!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.
 
 
 
Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u petak, 20. veljače na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE