Zajednička suradnja Epic Dub Session udruge sa VuBass kolektivom postigla je dogovor o gostovanju NickBee-a, ukrajinskog producenta i DJ-a koji važi za jednu od najvećih nadolazećih zvijezda drum ‘n’ basss scene, i to ovaj petak, 20. veljače u osječkom klubu Epic.

Nick Bee je surađivao sa imenima poput Eneia i Billaina, kao i sa mnogim cijenjenim bass labelima – Invisible (Noisia), Horizons Music, Bad Taste, Eatbrain itd. Prošle godine objavio je album za britanski label Dispatch Recordings što mu je dodatno potvrdilo reputaciju mlade nade bass scene.

On će, uz još par izvođača, nastupati na D’n’B flooru, a posjetitelji će moći slušati glazbu i na posebnom Techno flooru s još nekoliko izvođača.

 LINE UP

 D’n’B floor:

 NickBee
 Zlee
 Nobru 
 Brat Leeks 
 Kula

 Techno floor:

 Basta
 Fixsell

 Indy Slide
 Hudi & Lu Kaku

Party je DC karaktera do 00,00h, a ulaznica je 35kn do ponoći a 40kn nakon.

Više na facebook EVENTU.

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na d’n’b party u Epic!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u četvrtak, 19. veljače na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE