Ako ste već negdje čuli za ime House of Pablo, a i dalje ne znate o čemu je riječ, vrijeme je da se neke stvari razjasne. Naime, House of Pablo je kolektiv od šest zagrebačkih bendova koji su dobro poznati publici i javnosti po brojnim samostalnim i skupnim nastupima po samostalnim i festivalskim koncertima diljem Lijepe Naše. Još godine gospodnje 2013. odrađen je prvi House of Pablo festival, tada u koncertnom prostoru KSET-a, a iste godine je i utvrđena činjenica da se HOP festival jednostavno mora ponoviti, ovoga puta u većem prostoru. Osim što su kolektiv od šest bendova, također su i organizatori koncerata, festivala, a bave se i samostalnom produkcijom glazbe te studijom iz kojeg su izašli brojni bendovi poput Portmana, Elephant Stalkera, Bruta itd.

 

Ovogodišnji House of Pablo festival odvija se od 20. do 22. veljače u zagrebačkoj Tvornici Kulture pod organizacijom agencije YEM, House of Pablo te Tvornice Kulture, a sami plan i program nije ništa drugo nego dobra zabava i hrpa kvalitetne glazbe. U petak, 20. veljače, nastupa bend Killed A Fox, inače najstariji bend u HOP kolektivu, a ekipa udara žestoko po svim mješavinama raznih rock žanrova. Killed A Fox neće biti usamljeni jer će na bini istog dana zasvirati i bendovi Muscle Tribe of Danger and Excellence te Straight Outta Fridge. MTDE je žestoki bend koji u svoje redove ubacuje elemente stoner i groove glazbe, a ne izostavljaju ni grungea ni hardcore punka. Bend Straight Outta Fridge još nemaju album, ali publika koja ih je već imala prilike slušati svakako zna o čemu se radi, dok ekipa svoj žanr oslovljava kao funk/rock/hip-hop.

 

Nakon petka odite kući, otuširajte se, pojedite nešto, naspavajte i pravac natrag u Tvornicu jer u subotu stvar ne staje pa tako dolaze nova tri benda: Malady Lane, Reflex Kid i She Loves Pablo. Uz zvukove grungea, post grungea, pripremite se za pravi live spektakl u kojem She Loves Pablo unosi novu dozu žestine. Radi se o bendu nastalom 2005. godine, a za sobom imaju već dva albuma: Mother Of All iz 2009. te Burn And Levitate iz 2013. godine. Bend kupi samo pozitivne domaće i inozemne kritike, a iza sebe imaju mnoštvo odrađenih svirki.

 

Dakle, sve je spremno. Ulaznice za ovaj dvodnevni spektakl možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 45 kn (VAŽNO: u prodaji je ograničen broj ulaznica, a 9. veljače pušteno je još dodatnih 100 komada zbog velike zainteresiranosti). Ako pak ne stignete ugrabiti svoju festivalsku ulaznicu, cijena jednodnevne karte u pretprodaji iznosi 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 40 kn. Ulaznice možete kupiti na službenim prodajnim mjestima:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18

ili u sustavima Entrio.hr

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na festival Kuće Pabla u Tvornicu!“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u četvrtak, 19. veljače na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE