U moru koncerata koji se nude za Valentinovo, 14. veljače, svoje mjesto pronašao je i sastav Lollobrigida koji će nastupiti u zagrebačkoj Tvornici kulture uz bendove Barbari i The Hendikeps.

 

Bend Barbari dolaze iz Istre, a nedavno su izdali i novi album pod nazivom Santa Barbara kojeg možete besplatno preslušati na internetu. Inače, bend odiše žestinom i velikim veselljem pa vam dobra zabava sigurno neće promaći uz bivšu članicu benda Gustafi – Barbaru Munjas – te njezine prateće Barbare.

 

Sisački alt pop i indie rock bend The Hendikeps izvoditi će stvari koje će se naći na novom LP-u nakon dugo vremena pa je koncert u Tvornici dobra prilika za uhvatiti nastup koji najavljuje povratak.

 

Naravno, o bendu Lollobrigida ne treba trošiti puno riječi jer zna se kvaliteta koju pružaju hrvatskoj glazbenoj sceni već godinama. Ida Prester i ekipa će zasigurno držati i najumornije noge budnima i najpospanije oči otvorenima, a sve to odvijati će se za cijenu karte u iznosu od 40 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaz iznositi 60 kn. Stoga, ako ste sami ili niste sami ili biste željeli biti sami ili ne biste željeli biti sami, svakako posjetite ovaj disco / alt rock / indie / alt pop / electronic spektakl i nemojte žaliti za ničim jer Valentinovo je jednom u godini. Organizator ovog događaja je agencija YEM te Tvornica kulture. 

 

Ulaznice možete kupiti na službenim prodajnim mjestima: 

 

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 13

Dirty Old Shop, Tratinska 18

ili u sustavima Entrio.hr

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “mixeta me vodi na Valentinovo u Tvornicu”  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u večernjim satima u četvrtak, 12. veljače na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE