Domaći hip – hop portal, Hip Hop Unity, u petak, 13. veljače objavljuje na prigodnoj zabavi u Tvornici kulture tko je osvajač ‘domaćih hip hop oskara’, u više kategorija. Osim toga, održat će se i kvalitetan program uz mnoštvo izvođača koji su na bilo koji način uveličali rap u 2014. godini.

Nastupat će:

DPS
Dregermajster Crew
Fetbojsi
High5
Krešo & Žuvi
KUKU$
ONI
Pendrek & Bolest
+gosti iznenađenja

Za afteparty zadužen je DJ Chill, a osim njega, prisutni će biti DJ Nole i DJ Katz. Domaćini partyja su Rofellos i Sukre.

Ulaznice u pretprodaji su 30 kuna, a na ulazu će biti 40 kuna.

Prodajna mjesta ulaznica:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Aquarius CD shop, Varšavska 13
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Entrio – www.entrio.hr

“ KUPNJOM ulaznice sudjeluješ u pokrivanju troškova produkcije ovog eventa bez čega on ne bi bio moguć. Troškovi koje mi kao organizator pokrivamo ISKLJUČIVO od prodaje ulaznica (ili vlastitim novcem) uključuju: honorare, putni trošak i “hospitality” izvođača, najam prostora uz razglas, redarsku službu, promo materijale i online promociju, osoblje kluba (tehnika i prodaja ulaznica), te sve državne namete na prodaju ulaznica za glazbene evente. 
Mi kao organizator NEMAMO nikakav udio u prodaji pića na ovom eventu.
HVALA TI što izvođače i nas podržavaš kupnjom ulaznice kako bi radili i dalje. „

 

Više na FACEBOOK EVENTU.

 

 

 

NAGRADNA IGRA

 

1. ) Lajkati facebook stranicu portala – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA

 

2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)

 

3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: mixeta me vodi na dodjelu hip – hop Oskara“  te u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

 

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ice koje ćemo objaviti u večernjim satima u četvrtak, 12. veljače na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE